Hjem / Bli medlem / Betaler ikke kunden i tide?

DigitaliseringVerktøyØkonomi

Malermestrenes Landsforbund har avtale med inkassobyrået Finexa, som skreddersyr faktura- og inkassoløsninger for våre medlemmer.

Medlemsfordelen vil gjøre livet enklere for mange medlemsbedrifter, da kundene i vesentlig større grad vil betale fakturaen sin på forfall. I tillegg får du bedre oversikt over reklamasjonssaker, reduserer kostnader og mer tid til kjerneoppgavene du tjener penger på. Dette kan være god hjelp i en periode når det er ekstra viktig å få pengene raskt inn.

Gjennom MLF-portalen har man til enhver tid full kontroll på hva som purres, og løsningen ligger integrert i alle bransjesystemer som Cordel, Tripletex, Job-Office, VISMA Contracting, 24SevenOffice og Handyman.

Nettmøte med hver kunde

Normalt tar Finexa et møte hos hvert enkelt medlem for å vise hvordan man enkelt kan få pengene raskere inn og hvordan løsningen fungerer. I forbindelse med koronaviruset gjennomføres i dag kundemøtene fortløpende via nett.

Gode systemer for oppfølging av fakturaer og god arbeidskapital er av stor betydning. MLF anbefaler alle som sender kredittfakturaer til bedrifter og/eller private å ta en gjennomgang med Finexa. Et nettmøte er uforpliktende, og tar omtrent 15 minutter.

MLF-rabatt

Som MLF-medlem får du ekstra gode og rabatterte priser på tjenestene. Alle medlemmer får blant annet en gratis inkassoavtale. 

Finexa leverer bransjeløsning for:

  • Fakturaoppfølging
  • Fakturakopier
  • Purreløsninger 
  • SMS-varsling
  • Fakturadistribusjon (om ønskelig)
  • Reklamasjonshåndtering 
  • Inkasso

Fleksibilitet

Finexa tilbyr en digital, sømløs og innovativ løsning for fakturaoppfølging og inkasso. Løsningen er skreddersydd for vår bransje og fullintegrert med regnskapssystem og bank. Som MLF-medlem får du en fast saksbehandler med høy kreditt- og inkassofaglig kompetanse. Med Finexa får du stabil og god oppfølging av alle dine fakturaer, uavhengig av arbeidsbelastning, sykdom eller ferieavvikling.

Kontakt

Mer informasjon får du hos vår kontaktperson Morten Reiersrud, Product Manager. Morten treffer du på telefon: 416 42 378, eller du kan sende en e-post til: mlf@finexa.no og skriv “Ja“,  for å avtale et uforpliktende møte.

Les mer på Finexas hjemmeside

Tilbake til Medlemsfordeler