MLF

Innhold

Tiltakene videreføres

Nyhet, Politikk

Publisert

maler som dypper pensel i malingsboksen

Skal byggenæringen klare å holde hjulene i gang, så er det viktig at arbeidspendlerne får adgang til byggeplassene og transport av byggevarer ikke stopper opp.

Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april. - Vi ser at dette kan bli krevende for mange, men har forståelse for at dette må til, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL

 I dag bestemte regjeringen at tiltakene videreføres til over påske, til 13. april.

- Det er selvfølgelig svært viktig at alle bidrar i denne store nasjonale dugnaden for å begrense smitten av koronaviruset, sier Sandnes videre.

Sandnes peker på at alle kommuner bør imidlertid følge de nasjonale smittervernsanbefalingene og ikke lage lokale særregler.

- Det er svært uheldig at kommunene regulerer i strid med myndighetenes smittefaglige råd. Mange ansatte jobber i en annen kommune enn de bor i.Skal byggenæringen klare å holde hjulene i gang, så er det viktig at arbeidspendlerne får adgang til byggeplassene og transport av byggevarer ikke stopper opp.

Det viktigste vi gjør er å begrense smitten, men det er ingen grunn til å gå lenger enn de nasjonale smittevernsrådene. Også må vi gjøre det vi kan å sikre at vi klarer å holde bedrifter og folk i gang gjennom denne krisen, avlsutter Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.