MLF

Innhold

Artikler

Vis filtrering

15 resultater

Type artikkel
Velg område
15 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Medlemspraten: Schwenke & Sønn AS

  Med over 50 ansatte, åtte lærlinger og mesterkompetanse innen hele tre fagområder, kan Schwenke & Sønn i Tromsø tilby alt fra totalentrepriser på nybygg til renovering av eneboliger i Tromsø. Gjennom fire generasjoner har de bygd stein på stein. Det er kanskje sånn de har blitt Nord-Norges største innen sitt felt.

 2. Nyhet, Malermester, Miljø

  MLF slår et slag for miljø og sirkulær økonomi

  Malermestrenes Landsforbund har tegnet avtale med Tarkett om resirkulering av gulvmaterialer. Avtalen gjør det enkelt for våre medlemmer å ta i bruk ReStart-systemet for retur av belegg og teppefliser, uten å tegne selvstendig avtale med gulvprodusenten.

 3. Nyhet, Malermester, Seriøsitet

  Direktoratet for byggkvalitet skal føre tilsyn med påstrykningsmembraner

  Påstrykningsmembraner (også kalt smøremembraner) for bruk i våtrom innendørs er en byggevare som må ha tilfredsstillende produktdokumentasjon etter byggevareforskriften. Det er også viktig at det i markedsføringen av produktet gis relevant informasjon om produktet til forbrukerne.

 4. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv, HMS

  Enklere å dokumentere smittevernsrutiner i MLF PRO

  Vi opplever at oppdragsgivere har begynt å stille strengere krav til våre medlemsbedrifter om dokumentasjon av bedriftens Covid-rutiner. På våre nettsider vil du finne oppdaterte anbefalte rutiner utarbeidet i tråd med gjeldende regelverk.

 5. Nyhet, Malermester, HMS

  Supergruppe MLF PRO

  Har du spørsmål om hvordan man kan bruke og tilrettelegge systemet best mulig? Ønsker du å snakke med noen som bruker MLF PRO aktivt i dag?

 6. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Medlemspraten: Brødrene Samuelsen

  Tilfeldigheter gjorde at to brødre fra Lier startet Brødrene Samuelsen AS. Vi er en kvalitetsbevisst håndverksbedrift som driver med tapet, maling og gulvbelegg. - Og så har vi spesialisert oss på parkett i tillegg, forteller Baard Samuelsen. Vi har alle slags kunder, men trives aller best med kvalitetsbevisste privatkunder, som vi er heldige å ha en del av, i tillegg til noen større rammeavtaler med kommunen, legger han til.

 7. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Bygningsferien 2021

  BNL og Fellesforbundet er enige om at den anbefalte bygningsferien 2021 legges fra mandag 12. juli til og med fredag 30. juli, altså uke 28, 29 og 30 i 2021.

 8. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Medlemspraten: Rosenborg Malerteam

  Hvem Rosenborg Malerteam er? Vi er en gjeng glade gutter, ler Marius Opdal, tredje generasjons malermester fra Trondheim. Også er vi veldig opptatt av akkordtariffen, som skaper effektiv og lønnsom drift hos oss. Medlemspraten er vår nye spalte i MLF for å synliggjøre hvem medlemmene er. Vi ønsker å lage en månedlig medlemsprat fremover.

 9. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Malermestrene på Instagram

  Visste du at malermestrene er på instagram? Vi ønsker å høre de unges stemme fremover, og med skrekkblandet fryd, overlater vi nå kontoen til de unge. Først ut er Aurora.

 10. Nyhet, Malermester, Organisasjon

  Sommerhilsen

  Sommeren er her og ferien står for døren for de fleste. Noen må kanskje jobben en uke eller to før en etterlengtet ferie starter, mens andre allerede har tatt en velfortjent pause med ferie