MLF

Innhold

Artikler

Vis filtrering

36 resultater

Type artikkel
Velg område
36 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Arbeidsliv, HMS korona

  Hvilke karanteneregler gjelder for svenske og finske arbeidstakere i Norge?

  Vi får mange spørsmål om regler for personer som ankommer Norge fra Sverige og Finland. Reglene er kompliserte og endrer seg ofte. Reglene ble sist endret 21.11.20.

 2. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Medlemspraten: Schwenke & Sønn AS

  Med over 50 ansatte, åtte lærlinger og mesterkompetanse innen hele tre fagområder, kan Schwenke & Sønn i Tromsø tilby alt fra totalentrepriser på nybygg til renovering av eneboliger i Tromsø. Gjennom fire generasjoner har de bygd stein på stein. Det er kanskje sånn de har blitt Nord-Norges største innen sitt felt.

 3. Nyhet, Arbeidsliv, HMS korona

  Informasjon til reisende som ankommer Norge (covid-19)

  Helsedirektoratet har laget informasjon og plakater på mange forskjellige språk om innreisereglene til Norge.

 4. Nyhet, Arbeidsliv, HMS korona

  Ny økonomisk koronatiltakspakke: Byggenæringen må få dekket sine ekstrakostnader

  Regjeringen har i dag lagt frem forslag til tiltak som skal motvirke de økonomiske konsekvensene av koronapandemien og smitteverntiltakene. Tiltakene er på til sammen 17,7 milliarder kroner. Den største potten går til kommune.

 5. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv, HMS

  Enklere å dokumentere smittevernsrutiner i MLF PRO

  Vi opplever at oppdragsgivere har begynt å stille strengere krav til våre medlemsbedrifter om dokumentasjon av bedriftens Covid-rutiner. På våre nettsider vil du finne oppdaterte anbefalte rutiner utarbeidet i tråd med gjeldende regelverk.

 6. Nyhet, Arbeidsliv, Seriøsitet

  Ny kontraktsmal for innleie av arbeidskraft fra bemanningsforetak til bygg- og anleggsbransjen

  BNL har i samarbeid med EBA utarbeidet en oppdatert kontraktsmal og oppdragsbekreftelse for innleie av arbeidskraft fra bemanningsforetak til bygg- og anleggsbransjen.

 7. Nyhet, Arbeidsliv, HMS korona

  Oppdatert bransjestandard arbeidsreiser

  Det har kommet ytterligere endringer og innskjerpinger angående reglene for innreise og karantene gjeldende fra 09. november 2020

 8. Nyhet, Arbeidsliv, HMS korona

  Hvilke karanteneregler gjelder for svenske og finske arbeidstakere i Norge?

  Vi får mange spørsmål om regler for personer som ankommer Norge fra Sverige og Finland. Reglene er kompliserte og endrer seg ofte. Her kommer en oversikt.

 9. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Medlemspraten: Brødrene Samuelsen

  Tilfeldigheter gjorde at to brødre fra Lier startet Brødrene Samuelsen AS. Vi er en kvalitetsbevisst håndverksbedrift som driver med tapet, maling og gulvbelegg. - Og så har vi spesialisert oss på parkett i tillegg, forteller Baard Samuelsen. Vi har alle slags kunder, men trives aller best med kvalitetsbevisste privatkunder, som vi er heldige å ha en del av, i tillegg til noen større rammeavtaler med kommunen, legger han til.