MLF

Innhold

Artikler

Vis filtrering

83 resultater

Type artikkel
Velg område
83 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Malermester, HMS

  Supergruppe MLF PRO

  Har du spørsmål om hvordan man kan bruke og tilrettelegge systemet best mulig? Ønsker du å snakke med noen som bruker MLF PRO aktivt i dag?

 2. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Medlemspraten: Brødrene Samuelsen

  Tilfeldigheter gjorde at to brødre fra Lier startet Brødrene Samuelsen AS. Vi er en kvalitetsbevisst håndverksbedrift som driver med tapet, maling og gulvbelegg. - Og så har vi spesialisert oss på parkett i tillegg, forteller Baard Samuelsen. Vi har alle slags kunder, men trives aller best med kvalitetsbevisste privatkunder, som vi er heldige å ha en del av, i tillegg til noen større rammeavtaler med kommunen, legger han til.

 3. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Bygningsferien 2021

  BNL og Fellesforbundet er enige om at den anbefalte bygningsferien 2021 legges fra mandag 12. juli til og med fredag 30. juli, altså uke 28, 29 og 30 i 2021.

 4. Nyhet, Arbeidsliv, Seriøsitet, Næringspolitikk, Økonomi

  Fellesoverenskomsten for byggfag vedtatt

  Fredag 25. september ble resultatet av uravstemningen klart. Forhandlingsforslagene for Fellesoverenskomsten for byggfag 2020-2022 og Overenskomsten for byggeindustrien 2020-2022 er nå vedtatt.

 5. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Medlemspraten: Rosenborg Malerteam

  Hvem Rosenborg Malerteam er? Vi er en gjeng glade gutter, ler Marius Opdal, tredje generasjons malermester fra Trondheim. Også er vi veldig opptatt av akkordtariffen, som skaper effektiv og lønnsom drift hos oss. Medlemspraten er vår nye spalte i MLF for å synliggjøre hvem medlemmene er. Vi ønsker å lage en månedlig medlemsprat fremover.

 6. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Malermestrene på Instagram

  Visste du at malermestrene er på instagram? Vi ønsker å høre de unges stemme fremover, og med skrekkblandet fryd, overlater vi nå kontoen til de unge. Først ut er Aurora.

 7. Nyhet, Nyhet, Digitalisering, Utdanning

  Gratis etterutdanning for ansatte, permitterte og ledige

  I oktober så åpnes det opp for etterutdanning i digitalisering for fagarbeidere. – Vi håper at mange vil benytte seg av muligheten til sikre seg relevant kompetansepåfyll, sier Jørgen Leegaard, direktør for samfunnspolitikk i BNL.

 8. Nyhet, Arbeidsliv, Seriøsitet, Økonomi

  Byggfagsoppgjøret i havn

  Mandag 24. august kl. 15:45 ble det enighet i meklingen mellom Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening (BNL) om ny Fellesoverenskomst for byggfag for perioden 2020-2022 - etter over 15 timer på overtid.

 9. Nyhet, Arbeidsliv, Organisasjon, Økonomi

  Brudd i frontfaget

  Det er brudd i forhandlingene for frontfagsoppgjøret. Det var Fellesforbundet som begjærte forhandlingene mellom partene for avsluttet mandag 3. august. Dermed er det klart at Fellesforbundet og Norsk Industri må ha hjelp fra Riksmekleren for å komme videre.

 10. Nyhet, Arbeidsliv, HMS

  Nye forskriftskrav til bruk av stige og stillas

  1. juli kom det nye forskriftskrav fra Arbeidstilsynet på en rekke mindre områder. Blant disse finner vi nye krav til bruk av stige samt kontroll av stillas.