MLF

Innhold

Artikler

Vis filtrering

96 resultater

Type artikkel
Velg område
96 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Arbeidsliv, HMS korona

  Hvilke karanteneregler gjelder for svenske og finske arbeidstakere i Norge?

  Vi får mange spørsmål om regler for personer som ankommer Norge fra Sverige og Finland. Reglene er kompliserte og endrer seg ofte. Reglene ble sist endret 21.11.20.

 2. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv

  Medlemspraten: Schwenke & Sønn AS

  Med over 50 ansatte, åtte lærlinger og mesterkompetanse innen hele tre fagområder, kan Schwenke & Sønn i Tromsø tilby alt fra totalentrepriser på nybygg til renovering av eneboliger i Tromsø. Gjennom fire generasjoner har de bygd stein på stein. Det er kanskje sånn de har blitt Nord-Norges største innen sitt felt.

 3. Nyhet, Malermester, Miljø

  MLF slår et slag for miljø og sirkulær økonomi

  Malermestrenes Landsforbund har tegnet avtale med Tarkett om resirkulering av gulvmaterialer. Avtalen gjør det enkelt for våre medlemmer å ta i bruk ReStart-systemet for retur av belegg og teppefliser, uten å tegne selvstendig avtale med gulvprodusenten.

 4. Nyhet, Arbeidsliv, HMS korona

  Informasjon til reisende som ankommer Norge (covid-19)

  Helsedirektoratet har laget informasjon og plakater på mange forskjellige språk om innreisereglene til Norge.

 5. Nyhet, Malermester, Seriøsitet

  Direktoratet for byggkvalitet skal føre tilsyn med påstrykningsmembraner

  Påstrykningsmembraner (også kalt smøremembraner) for bruk i våtrom innendørs er en byggevare som må ha tilfredsstillende produktdokumentasjon etter byggevareforskriften. Det er også viktig at det i markedsføringen av produktet gis relevant informasjon om produktet til forbrukerne.

 6. Nyhet, Arbeidsliv, HMS korona

  Ny økonomisk koronatiltakspakke: Byggenæringen må få dekket sine ekstrakostnader

  Regjeringen har i dag lagt frem forslag til tiltak som skal motvirke de økonomiske konsekvensene av koronapandemien og smitteverntiltakene. Tiltakene er på til sammen 17,7 milliarder kroner. Den største potten går til kommune.

 7. Nyhet, Malermester, Arbeidsliv, HMS

  Enklere å dokumentere smittevernsrutiner i MLF PRO

  Vi opplever at oppdragsgivere har begynt å stille strengere krav til våre medlemsbedrifter om dokumentasjon av bedriftens Covid-rutiner. På våre nettsider vil du finne oppdaterte anbefalte rutiner utarbeidet i tråd med gjeldende regelverk.

 8. Nyhet, Arbeidsliv, Seriøsitet

  Ny kontraktsmal for innleie av arbeidskraft fra bemanningsforetak til bygg- og anleggsbransjen

  BNL har i samarbeid med EBA utarbeidet en oppdatert kontraktsmal og oppdragsbekreftelse for innleie av arbeidskraft fra bemanningsforetak til bygg- og anleggsbransjen.

 9. Nyhet, Innovasjon

  Webinar: Hvordan få ditt prosjekt på vingene?

  Har du en prosjektidé? Trenger du tips til hvordan du kan strukturere ditt prosjekt og forberede en søknad om forsknings-, innovasjons- eller utviklingsmidler, slik at du får gjennomført prosjektet? Trenger du noen rutinerte til å hjelpe i prosessen? Delta på webinar 20. november.