Landsmøte 5. - 7. juni 2020

Innhold

Generalforsamling

MLFs generalforsamling vil grunnet korona-situasjonen i år bli arrangert digitalt. Tidspunktet blir 5. juni kl. 13:00.

Nærmere informasjon og påmelding vil komme.

 

MLFs landsmøte arrangeres i Oslo 5. - 7. juni 2020 på splitter nye Clarion Hotel Oslo, midt i Barcode. 

Vertskap for årets landsmøte er Oslo Malermesterlaug, som i år fyller 175 år.

Generalforsamlingen vil også i år bli arrangert på fredag.

Helgen vil by på leverandørutstillinger, Oslos ordfører vil komme under åpningen, BNLs direktør Jon Sandnes vil holde innlegg om det grønne skiftet, bærekraft og sirkulær økonomi og vi får stilhistorie og farger fra –2000 til +2000 på en time fra Christel Eline Wigen Grøndahl, daglig leder Bygg og Bevar.

Det vil bli middag på  Grand Cafe. Grand Café dørene i 1874, den gang Oslo het Kristiania. Caféen var stamstedet for blant andre Henrik Ibsen, Roald Amundsen, Knut Hamsun, Gustav Vigeland og Fridtjof Nansen i tillegg til en rekke andre 'Kristianabohemer'.

Vi skal spise lunsj på Akershus festning. Akershus slott og festning er en av de mest betydningsfulle festningene i norgeshistorien. Den ble opprinnelig bygget som en middelaldersk kongeborg med sete for kongens representanter, strategisk beliggende på Akersneset i Oslo. På 1600-tallet ble den bygget om til et renessanseslott omgitt av en bastionfestning.

Festmiddag holdes på hotellet hvor konferansier for kvelden er Einar Tørnquist. Einar er en norsk programleder, trommeslager, vokalist, låtskriver og skribent. Han ble først kjent som kapellmester i humorprogrammet Storbynatt hvor han ledet husbandet Svidd Gummi, og deltok i diverse humorinnslag, blant annet en juleøltest og en infotainment film om hjemkommunen Stokke. Han har det siste året hatt stor suksess med podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner».

Vi ønsker alle velkommen til årets landsmøte!

Landsmøte 2020

Velkommen til MLFs landsmøte 5. - 7. juni 2020.